Kumpulan Update Status Lucu Bahasa Jawa

Posted on
Kata Lucu Bahasa Jawa Buat Status Facebook – hampir setiap hari kita bermain facebook dan setiap hari juga kita melihat status lucu bahasa jawa, selain itu kita juga sering melihat gambar dengan kata kata bahasa jawa yang lucu lumayan buat hiburan. tukangteori.com disini dengan sengaja mengumpulkan kata kata lucu status bahasa jawa yang mungkin bisa menghibur pra pembaca sekalian. bisa juga dibuat untuk referensi update status para pembaca.
berikut ini adalah kumpulan update status lucu bahasa jawa :
Jamane saiki jaman edan. Wong edan do pesbukan
Rungokno pituture bu guru iki: Sekolah sing rajin cek pinter. Nek wis pinter ndang budal mbecak
Pesbuk karo Twitter iku jarene media sosial. Tapi aku kok gak pernah disumbang yo?
Yen dipikir-pikir urip iku pancen angel. Mangkane ra usah dipikir… dilakoni ae. Ngono ae kok repot!
Nyambut gawe ora usah ngoyo. Masio gajine sithik, sing penting iso tuku omah, apartement, mobil plus nduwe gendhakan papat ae wis cukup lah….
Witing tresno jalaran soko kulino. Witing pegatan jalaran soko lambemu!!
Duh… mirip nek moco berita kecelakaan pesawat. Paling aman pancen numpak dokar. Alon-alon asal kesuwen…
Wis ta lah… karo konco sing rukun. Ora usah podo tukaran. Nek ono masalah, sing waras ngalah
Wis rek… wis jam 12 bengi. Mandeko disik… mene ditutukno maneh. Mesakno facebook klangopan wis ngantuk pingin bobok…..
Ojo lali… nek mari update status facebooke disaponi disik
okeh cewek suale ngisor dengkul. jare lak gag ngono ora gaul. trae zaman iki zaman edan. lak gag melu edan ora keduman
Dek, nyong ora bisa adoh sekang koe.. | #eaaa Masa sih mas? | Ya, soale koe ngganduli terus.. Ngalih lah.. *nggusah*
Sing duwe pacar bae kudu sabar arep ketemu pacare. Apamaning sing ora duwe pacar
Pacaran/duwe bojo umure beda 10 taun kuwe berarti sing siji wis SMU, sing siji esih TK. *mbayangna*
Mulane nek lagi dadi pacare aja di sia-sia. Mengko nek pindah karo wong lia trus bahagia koe ora rila
Sugeng enjing.. Esuk esuk aja galau mbok cepet tua
Ora kudu di obral ben payu
Mesra kok neng dunia maya tok. Neng dunia nyata langka wujude
Alhamdulillah… akhire nduwe facebook.
Rapopo masio facebook bekas… sing penting iso update statusTulung sing gak berkepentingan minggir disik…
Wong ngganteng arep update status

Mangan ora mangan asal pesbukan

Sing moco status iki tak dongakno mlebu suargo kelas tribun…
Sing ngeLike mugo-mugo mlebu suargo kelas VIP
Sing Comment mugi-mugi mlebet suargi kelas VVIP
Sing ora iso moco status iki ndang sekolah sing sregep…..

Waduh!! Mumet sirahku…
Mene kate ujian… Lha kok sinyale lemot ngene seh?

Sing rumongso ayu / ngganteng klik gambar jempol
Sing elek….. ngemuto jempol

Tulung yo rek… nek masang gambar promosi ojo nok wallku…
Tasan dicet….

Tangi turu… Nyruput kopi karo rokokan… Jian manteb tenan
Tapi kok koyok ono sing kurang yo?
Mesti ae… Lha wong durung update status

Test 1… 2… 3….
Pesbuku mari tak servisno
Alhamdulillah, saiki murup maneh

Arek saiki jian kemenyek kabeh. Mosok update status nggawe boso 4l4y. Ngetike paling nganggo kalkulator. Yg m3mb4c4 i2 4p4 g4k pu51ng 7 kel1l1ng?

Malming penake lapo yo? Arep ngapel ra nduwe pacar. Arep mlaku-mlaku ra gablek duwit. Arep pesbukan gengsi disangkakno arek ra payu…
Timbang bingung mending budal mbecak ae wes….

Sekian dulu kumpulan update status lucu bahsa jawa yang bisa bikin ngakak. kalau temen temen punya status bahasa jawa yang lucu silahkan komentar. Biar yang lain juga bisa merasakan kalucuannya hehe

BACA JUGA :

Kasih masukanmu di sini